buka buku pink

sy dh booking untuk buat buku, dpt tarikh 17hb ni time tu dh 10week 6day. nnti misi akn check stu bdn kn, ada x check ketiak skli sebab rasa mcm ketulan pulak, rasa sakit klau pgg. nk thu diorang akn check apa je ye kt bdn selain drh, air kencing, gula, tekanan drh smua tu

5 Các câu trả lời

Utk first check up buat buku tu mmg dieorg akn check payudara, amk drah, test air kencing, blood pressure, dgn check kencing manis.

breast dorang akan check,boleh terus inform dekat misi masalah tu.. sekurang-kurangnya boleh check awai benda tu bahaya or tak

2y trước

tu lh risau jugak klau pasal ketulan kt ketiak ni, takut bahaya kt bby

Ye semua akan cek sis . Payudara pun cek . Gigi skli . Itu jelah .

2y trước

Yg tu sy tak kena pun rasa takda .

Tak pasti tp blh mention dkt misi sbb for ur precaution juga.

drng akan cek rambut n pyudara klu ada ketulan

2y trước

ms nak tgok kebersihan rambut xsilap