37 weeks

Sy dh 37 weeks n first pregnant ... Klau sakit bawah perut masa bjalan . Normal ke ye .

53 Các câu trả lời

Normal jer tu sis...sy tgh rasa skrg nie...nurse kata baby tgh cari laluan tu....

3y trước

sis dah beranak ke

Sis nak tnya kalau dah 37mingu nie memng sakit” ke bahagian bawah perut tu pastu bru” kerap buang air besar tapi nak buang air besar pon tak kluar” jgk yang keluar sikit jer .Bahagian perut nie dah ada keluar bintik” warna merah??

sy pon kerap cmtu . first baby gak . tp larat lg nk buat keja rumah 🤣 .. tp bila berehat mula la sakit dtg balik perut mngeras . dh tnya misi dia ckap tu normal sbb baby cari laluan .. #first mom#37weeks1days

Sama la first pregnancy saya tanya nurse kata normal itu maybe baby dah berat and dah kebawah itu kata nurse la , saya masa 8 bulan baru rasa berat tu tak larat nak tampung dah sampai pegang perut bila nak berjalan 😂

hi mommy2 say dah 37week.start dari kemarin perut saya sakit sangat macam nak birak tidak juga.. sampai ke hari ni.. ada kah tuh tnda2 nk bersalin??

2y trước

dah bersalin ke?

normal

2y trước

congrates

Makin sarat memang akan rasa sakit di bawah perut. Lagi bila nak bersalin kepala baby engage kebawah. Lagi akan rasa sakit. Apa pun moga dipermudah bersalin ya

sya 37 week 4 hri ...bawa prut sdh sakit dekt2 pintu kluar ....nyilu dekt pintu rahim ..b diri pn payah sdh .mau jln pn ndk lrat sdh ...

Sya baru 36minggu 1hari Sya ada kt wad ni Sebb sakit dari 2.8.2021..sakit hilang tapi x buka CM lg..doa kn Sya ya selamat bersalin..

2y trước

samalh kita..kdg risau plk

saya dah 38week pun baby rasa mengeras dan kerap rasa tertekan ke bawah ... nurse cakap baby dh masuk laluan jd nurse srh alert 😁