Sakit bahagian tulang rusuk

Sy dh 33mggu..sakit bahagian tulang rangka rusuk tu makin menekan...try urut bagi kurgkn sakit tp xmnjadi..ssh nk tidur..mcm de tekanan yang kuat...de tip x nak ilangkn sakit..

2 Các câu trả lời

normal sebab baby makin membesar. cuma kalau dah tak tahan sakit, better check dengan doktor takut ada masalah lain.

Saya pun tengah laluinya and 33weeks jugak 😭 tapi dah kena dari 30weeks asalnya batuk lepastu terus kena mcm tu