Vaksin pfizer

Sy dh 22week++.,nk tnya kat sini ada x yg dh cucuk vaksin pfizer..? Ada kesan sampingan apa2 x..? #ingintahu #vaksinpfizer

19 Các câu trả lời

sy dh full vaksin pfizer masa 18minggu kesan nya hanya lengguh tgn je..y lain alhamdulillah xd ap²..

Alhamdulillah..xdak apa2 lah. Saya dh slmt bsalin pun. Lengkap vaksin #pfizer masa 34weeks.

maaf, tak ada pengalaman, tp sis boleh cuba search post/ artikel utk soalan2 berkaitan.

sy kena cucuk vaksin pfizer , balik dr kk terus dmm urat tp sehari je laa 😂

kesan selesai shja vaksin..dlm sehari dua kesan vaksin dh beransur pulih.

sy dah ccuk vaksin pfizer 2 dos.. Alhamdulillah.. sihat xde sakit pape..

alhamdulillah xde apa pun kesan pun, sakit dkt tmpt cucuk jee

Alhamdulillah.. complete 2 dose .. xad rasa apa2..

tiada kesan