Tiba2 nak Pitam

Hi sy dh 19wks and prnh 2,3 kali tiba2 badan rasa ringan melayang lagi2 time masak and nk pitam tp takde pening kepala. Hb pun ok dlm 12.7. Lps dh dduk kejap lpstu ok semula. Knp ya mcmgtu? Thnks mommys

3 Các câu trả lời

Saya pun macam awak. Banyak kali kena macam tu. Tapi saya pergi check kat klinik Dr kata gula dalam darah saya rendah. Jadi Dr nasihatkan saya supaya makan lebih kerap and elakkan berdiri lama.

8mo trước

orait tq awak mgkin kalau jd lagi sy pun kne gi refer doctor jugak. smoga kita and baby baik2 je lpsni 🤗

Saya pun mcm tu kalau brdiri lama. Saya rasa sis sbb berdiri lama sgt lah.. cuba mase brdiri tuu duduk rehat sekejap berapa minit pstu sambung

8mo trước

kdg mcm x lama mana dlm 10 mnit je masak gitu. tp kalau jd gini mmg sy terus ttup api and dduk sbb risau takut trjatuh ke nauzubillah. btw tq sis 😁

Better refer Dr.

8mo trước

ok baik2 psni klau jd lg sy akn refer doc. tqq 🤗