Bleeding/miscarriage

Sy dah pergi klinik dan dr bagi ubat kuat rahim. Tapi masih keluar darah. Tak ada sakit perut atau tanda lain. Dah scan baby 7w and tak nampak heartbeat. Dr mintak repeat 2 minggu lagi. Sy dah rasa macam baby tak dapat survive. Perlu ke sy tunggu lagi atau pergi hospital terus?

Bleeding/miscarriage
2 Các câu trả lời

Kalau pergi hospital pun sama dia akan suruh tunggu atau dia akan terus bagi ubat gugurkan janin tu. Sis tunggu je dulu 2 weeks. Bed rest banyak2. Doa banyak2 supaya baby dapat survive. Semoga ada keajaiban. Saya pun masa awal pregnant ada bleeding and Alhamdulillah baby survive. Now baby dah 6 month old 😊

11mo trước

Ohh in shaa Allah terima kasih😇

Dah repeat scan ke sis?