Hai mommy..

Sy dah mula rasa bby gerak duaa tiga hari lepas.. Aktif laa jugak .. Tapi semalam dia tak berapa aktif.. Dan hari ni langsung sy tak rasa bby gerak.. Normal ke utk 20w4d.. #firstbaby

6 Các câu trả lời

sama . ada masa dia aktif bergerak ada masa dia tak gerak . kadang saja cuit cuit dia bagi dia bergerak . baru dia bergerak . kadang suami marah katanya jangan kacau anak tidur . pulak . 😂 yea laa risau kan 😂 . 20week

Normal. Masih awal lagi tu. ruang dlm rahim masih besar dan baby kecil lagi. Dia bergerak je cme kita je xrasa. Nnt yg penting kira gerakkan bila 28 minggu ke atas

3y trước

So kira normal ke tu.. Risau jgak dibuatnya..

betul tu ..sy pun risau , kdg rse timbul n brgerak ..lps tu rse tndgn hLus je . sng citer, kdg rse,kdg tk rse ..risau sngt kdg2.. tp ttp fikir positif.

nk rasa dia byk gerak, sis baring mngiring ke kiri.. in sya allah nnti dia mula aktiv balik, mkn or mnum pun okk..

Normal sis, klau ada rasa trun darah cpt2 refer doktor g hospital

Cuba usap2 @mkn mama.. Aktif tu InshaAllah