Luka bersalin

Saya dah 44 hari bersalin normal. Masih rasa ngilu & pedih di tempat jahitan. Sometimes sakit bila kencing. Biasanya berapa lama baru baik & boleh duduk bersila?

6 Các câu trả lời

Haritu sye pun sama, dah habis berpantang pun masih sakit lagi. Lepas anak dah 2 bulan kot baru boleh dok bersila. Now my bby dah 5m. Ohya sye kena jahit panjang sampai ke punggung

sy hari ke 42 hari ni, bersalin normal. tapi hari ke 34,35 gitu dah duduk bersila... kena tengok luka dtn cermin. 2minggu luka dah baik, skinick .. kalau jahit banyak, lama juga,..

Saya harini hari ke-43 lepas bersalin normal. Ade jahitan juga. Tp dah seminggu lebih dah duduk bersila😅 xde rasa ape2 dah kat bekas jahitan tu.

try cek sis sndri..sy guna cermin cek..tkut2 bengak merh2 ke..biasanya klau dh btl2 benang trcabut n xrse apa2 dlm 2mggu je

sye lps sbulan da rse selesa.. xde rse ngilu ke pedih2 kt situ..

Luka dah baik ke belum

6mo trước

oooo kalau dah okay, nanti dah berani, boleh la bersila. Cuba slow2