Mucus plug ke keputihan ?

Sy dah 38 minggu 4 hari, tiba2 ada keluar lendir mcm nii, ini keputihan atau mucus plug ye ?? Skrg nii perus asyik mngeras cuma skjp je hilang #Mucusplug #keputihan

Mucus plug ke keputihan ?
6 Các câu trả lời

sy pun kluar mcm ni 2hri lps,lps tu xda. tp prut start xslesa.nk bjln pun skit ja area bwh prut.klu sy bwa rht dy akn hilg. hrini dy kluar lg ccair tu,xbyk pun. then skit prut smpai ngilu blkg pinggang.hrini byk bwa rht ja. skrg pregnant 36mggu 4hri..sy confius skrg,sma ada keputihan atau mucus plug.

sama juga sya 37 Minggu 5 hari tadi NK mandi ada juga lendir campur darah tapi setil masih ok sebelum ni keluar lendir mcm tu juga

3t trước

klu sy lendir bercmpur darah bolh trus ke hospital tnda2 nak brsalin

selagi takde sakit tu, sis tunggu la. tapi kalau was2 bole prgi hosp. selalu mcmni tanda. lepas seminggu or berhari baru dtg contractions

3t trước

Still menunggu 🤭 mlm pun sy dah x lena nak tidur. . Mcm stress juga jaga tanda bersalin 🤭 kitenye takod beranak paksa 🥲😭

Sy pun masa 35w ada Kluar mcm ni..nurse kata keputihan.. keputihan ada banyak jenis...tp jika was² boleh g pac cek..sbb dah 38w+

3t trước

Mybe keputihan sbb awak masih 35 weeks kan ? sy dah kira menunggu hari je. . Tu yang mcm tkt dah ada tanda,

Sy pon ada kuar mcmni. Tp sehari je. Esoknyq xde dh

3t trước

Sama sis, smlm kluar hri ni xda da. .huhu, rasa sakit2 senggugut je tp akn hilang juga

sama laaa sy da 2kli kluar tp masih ok ni....due 22hb9

3t trước

tulaaaa tp rsau jgk sbb sblum2 ni smue kluar awl