Adakah ini normal ?

Sy dah 32 minggu .. berat bila check up menurun , celah peha mula sakit bila berjalan , blkg bdn tak pyh ckp la , mmg sakit .. baby dalam perut kadang rasa vibrate .. ap tandanya tu ? Pernah tak rasa baby vibrate dalam perut ?

1 Trả lời

Baby dah makin membesoo le tu mommyy😄😄 Vibrate tu pun sye selalu rse.. Apela agaknya baby buat dlm perut tu .. Bersin kot.. 😅

5y trước

Kann.. Setiap org lain2 pengalaman mengandung. Ada x sakit, then ttbe je bersalin. Ada yg sakit2 tp bila dah 40w baru baby nak keluar. Mcm sye.. Asyik spotting jr since 35w, dah risau dah baby nk keluar ke Tp rupanya baby nk keluar mse 39w 😅 Kalau contraction kerap sgt n lama.. Awk boleh pi spital check