1st baby

Sy da msuk 36 wks..slalunya pergerakan baby kuat lagi x time2 nk hjg2 ni?sbb baby sy bgerak x ganas sgt da..cuma ketuk2 jer & keras2 kt atas..mommies share sikit pengalaman

2 Các câu trả lời

Selalu yg sy dengar baby akan kurang aktif, pulak dah 37w, baby still aktif, suka mengeras n kuat pergerakan dia, sampai senget n berombak perut, tapi still kene check pergerakan, nurse bgtahu kalau over aktif pon kene pergi check Hosp. Tapi baby xseaktif sebelum ni, siang malam dia aktif, now ade hari dia aktif ade hari dia sloww je

Hujung kehamilan bby dah kurang gerak sebab dah penuh ruang..plus bby dah besar..so terhad pergerakaan..bawa bby main..klu bawa main pun still perlahan respond kena p hsptl