mengidam durian

Sy da 32week bole mkn durian x.. Dr awal teringin.. Tp xberani.. Skrg da masuk 3rd trimester .. Agak2 bole x nk mkn?

2 Các câu trả lời

Saya masa awal2 haritu ada makan. Tp seulas sahaja. Sy nak cakap boleh pon pasti..buat2 rasa boleh la agaknya.. Tanya doc dulu sis..

4y trước

😂 inshAllah bole control.. Sy bukan pengemr durian.. Tp tu la mngidam kan.. 😅

Boleh je sis...asalkan dalam kuantiti yg sikit...sy pon nak makan durian juga...sy 18week..