Minta tips utk mngandung smula

sy cuma tgl sebelah tiub fallopian,pnh gugur 2x ,ectopic 2x, yg fisrt ectopic Dr bg ubt turun sndiri, yg 2nd ectopic kne buat operation buang sblah tiub..lepas operation buang tiub fallopian DR dah cek Darah saya semua ok.. dah setahun sy try ttc semula and tiap bulan try guna opk jumpa waktu subur tp still tak berjaya hamil.. .boleh tak nk minta any tips utk snang hamil smula.. #pleasehelp

2 Các câu trả lời

waktu subur laki adalah waktu pagi 4 - 7 pagi range dia . kira time sejuk lah . jumlah air mani bergantung pada cuaca. kalau panas , sikit . kalau sejuk, banyak. seingat saya la yang saya baca di artikel sebab time tu saya ikhtiar hamil . try Google waktu subur lelaki. sebab effort kena dari dua belah pihak . even tak jumpa waktu subur pun , bersama je selang 2 atau 3 hari sebab air mani suami akan mati dalam tempoh tu ( kalau tak silap la ) . InShaAllah dipermudahkan urusan sis . InShaAllah anak syurga kita tunggu kita dipintu syurga 🥰 saya keguguran sekali je . lepas dari tu terus rancang pregnant. insha'Allah urusan sis dan suami dipermudahkan

Sis setiap kali opk positive ade tvs scan tak? Telur matang tu dari ovary blah ade tube ke takde tube?

2y trước

tak pernah