Perlu isau atau x

Sy cuba tekan prut nk thu bby kat mana tpi xad ase?? Norml ke?? 13w5d

5 Các câu trả lời

klau check perut nurse kata ada ketulan dah, normal sis .. dorg lagi pengalaman kan, sy sndri rse² perut mmg mcm kosong je, pdahal 16week dah 😅 tp nurse check dorg tahu janin tu kt mana, janji bila scan kita nmpk jantung dia kelip² .. dah memadai sis, sbb kdang org 20 week pun perut kecil je, tp baby sihat 🥰

normal sis.. bby Masih kecik Lagi.. sbar ye.. Tunggu dah 20minggu mcm tu ada nnti..

Masa pi checkup kk misi cek perut tak.. Misi ada cakap rasa ketulan

1y trước

ada tpi 2 mnggu lpas ..esok ada chek up lagi...tekan ase mcm lmbut je xad keras ke apa ke??

saya rasa normal kot? saya pun takde rasa apa2

jgn memandai tekan bahaya