Minggu ke berapa patut ke klinik check?

Sy check dlm apps ni pregnancy dah 5 weeks. Patut ke pegi klinik utk check & scan? Ke awal sgt? #firstbaby

2 Các câu trả lời

Bukak buka pink 12 w ke atas sis kalau kt klinik. Scan pulak baik pergi dlm 9 w cm ti nkh dh tgk heartbeat bby. Kalau awal2 nanti nampak kantung je. Takut doc swsta buat andaian macam macam kita yang sedih dhr

Still awl sis. Sy 6 minggu check nmpk kantung je baby x de. Preferably lam 8 weeks ke atas okay da in shaa Allah time tu da ade heartbeat. For now just stay safe. Jage diri ye sb awl lg tu.