Teringin baby twins👶👶

Sy cek upt seminggu sbelom due period sbb da symptoms preggy. 1st samar2, lepas 10-15mins naik 2 lines terang. On due date period, sy check lagi, memang naik 2 lines pekat sgt. Sy pernah baca kalau 2 lines pekat mcm tu, hcg level tingi, kemungkinan baby twins tu ada. Aritu dah scan 5wks, ada satu kantung, baby x nampak lagi, sbb awal lagi. Sesiapa ada pengalaman macam ni mommies? Tqqq #twins #shareinfoplease

4 Các câu trả lời

Kakak sy mcmtu jugak. Dia check 2 hari sebelum period line T terang nauuuu lagi terang dari line C. Alhamdulillah kak sy dpt twins boy 😉

2y trước

wah best nyaa. harap ada jereki sy hihi

xde kaitan sis 😅 https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

2y trước

haha ye ke. okay2😂 tqqq kamuu

kdg line awal pekat jantina lelaki..nthla tungu dan lihat, semoga baby sihat membesar

2y trước

aamiin. tqqq kamuuuu😍

baby twins ke?? sama upt kita seminggu sbelum due.. 🤣 nk tau wlwupun post wk da lama

2y trước

baby xnak tunjuk lagi. dh 3x pegi scan🤣