Period slps bersalin

Sy bsalin ank kdua scara czer bln 2/2023.myusukan ank tp cmpur dgn susu formula..sy kmbali priod slps 4bln bsalin..bln k5 sy x dtg priod..skrg dah 10hari lewat priod.utk pgthuan sblm ni priod sy jnis tratur.bsalin ank ptama pun tratur priodnya..sy mrncg sndri krana ank ptama rncg sndri beza 4tahun..2x brsalin czer Adkh ia normal priod lmbt atau ape perlu sy buat.jadi risau pula.ada yg mcm sy x.. boleh kgsikn pndpt ibu2.terima kasih #bantusharing #ingintahu #seriusnanya

1 Trả lời

Kalau check upt -ve, itu normal. Kadang2 stress pun boleh kacau hormon dlm badan.

11mo trước

ok baikla.terima kasih 🤗