buasir ke ni ??

sy bru perasan ada ketulan daging mcm terkeluar ditepi juboq . skrg preg 30w . normal ke ?? apa perlu buat sbb sy search di google itu adalah buasir #anakpertama

2 Các câu trả lời

Keluar lepas buang air besar ke?sy pernah kena sekali sbb sembelit terteran lebih..kalau berani blh je jolok guna tgn bg masuk balik tp sy x berani apa sy buat setiap masa sy buat kemut bahagian tu alhamdullillah 3 hari dah ok

5y trước

yker sis . sy pun xperasan benda tu ada sedar2 dh ada lebihan daging . skrg sy tolak balik masuk dlm , bengkak dh surut . thnx sis share pengalaman .

Nanti habis beranak,blh beli kat pharmacy ubat kecut buasir.

5y trước

Sya pun tak tau mula2.tapi bila search google baru tau tu buasir.