Angin ke pregnant

Sy bru lps brsalin anak 3 bulan, sy risau sy sangkut pregnant lgi, mse pantang mmg ada brsama suami dgn lps pntang lgi kerap tkde protection,tpi kami bersama lps sy cucuk depo, so tkrisaula , cuma kebelakangan ni saya kerap pening kepala loya, sakit perut brterusan, gastrik , tkde selera makan tpi nk mkn mcm ii,, kenapa ye? Sy tkcek upt lgi, sy takut,nak gi klinik tpi belum ada kesempatan lgi,, huhuhu #firstmom #bantujawab

2 Các câu trả lời

walaupun cucuk depo. risiko pregnant tu tetap ada. sy yg cucuk depo pun suruh pasangan pkai sarung. xlarat la klu pregnant lg..bdn kita yg tanggung sakit, bukan dia. ank kecik perlukan perhatian kita. lain la ank dh besar