Preggy+Obese

sy bru confirm preggy. Berat 131kg + pre-diabetis. Ada ke mommy yg obese bole share pengalaman? sy risau sgt sbnrnya. trima kasih #firstmom #firstbaby #firsttimemom #ingintahu

1 Trả lời

takda masalah pun puan. cuma kk akan bg perhatian lebih sbb risau diabetis & darah tinggi masa pregnant. & berat pun boleh naik sikit je masa pregnant ni. jaga diri ya puan. makn folic acid & nanti cukup masa, buat buku pink.