Boleh ambik folic acid ke even tak pergi buat dating scan lagi utk buat buku pink..

Sy bru 6 week xbuat buku pink lg..tp klau nk folic acid kna bli dri luar ke..mck frmasi ke

2 Các câu trả lời

Beli je sis kat farmasi banyak jual. Nk tggu buka buku mmg nurse bagi, tp lmbat la lagi nk buka buku. Patut makan awal before rancang kehamilan. Tp awal kehamilan pun ok sis gi beli cepat ok 👍🏻

3mo trước

tq sis... tp mkn syurn dgn buah-buahan pun elok kn

Boleh. Actually folic acid should be be taken 3 months before TTC. Once dah tahu pregnant, kena terus consume folic acid. Beli kat farmasi.