Baby tak aktif

Hi sy bru 27week.. normal ke kalau baby last week dh mula rasa aktif, ttbe minggu nie dia xaktif? #firstbaby

1 Trả lời

kiraan tendangan puan ckup x 10 kali?? jika tak cukup puan kena pergi hsptl asap utk dptkn rawatan .di khuatiri sesuatu yg memudaratkan berlaku pd baby..mg dpmudahkan segala urusan puan..aamiin

3y trước

alhamdulillah ...jg dri bebaik tw.. jika mcm nebes nk bersalin puan nk bljr teknik bersalin tenang puan try follow ig sy share ni..mana tahu blh.mmbntu.puan ms brsalin nnti..byk ilmu di share di sana.. ni ignya.. mg selamat melahirkan dan dpmudahkan segalanya nnti ya..Allahuma aamiin..