Form Celorica

Hello sy berusaha nak ada baby tpi masi tdk ada lagi☺️Boleh minta tips kah?Doa kan sy supaya sya cepat hamil ya.😇

5 Các câu trả lời

Jangan menyerah .. tenangkan hati dan jangan terlalu memikirkan soal bila akan mengandung.. sbb saya sblm ni pun berusaha untuk mengandung.. Anak rezeki Tuhan bila dia nmpk kita suda bersedia pasti dia kan mberi 😊 jaga pemakanan , jaga activity setiap hari dan jangan stress .. semoga dipermudahkan 💝

3y trước

Sis tlong add sy d group guna no ini 0143717660

Boleh try supplement ni..ikhtiar mne thu ad rezeki..

smge diberikan zuriat ye..jgn lpe mkn folic acid

3y trước

😊😊

Semoga sy lebih bnyk ilmu tntng ibu mengdung😇

Amin, semoga Allah mendengar 🥰