fibroid or cyst still not sure

Hi sy baru scan baby on 17 April (10 weeks) , by doc, but so sad when doc said nmpak mcm ada something not sure cyst or fibroid, 3-4cm, then, scan kt perut atas skit bru nmpak baby.baby ok. So doc just suspek, 8/5 kena refer doc sekali nk check tgk lgi. Sapa pernah ada pengalaman mcm ni? Adakah ia akan effect baby? ?

1 Trả lời

kdg3 ia akn mengecut apabila baby membesar..klu gngu baby, mgkn kena operate utk buang awk..rajin follow up dgn dktr ye

5y trước

ooo.. yeke. hope okey n ia akn mngecut. tq awak.