bleeding second pregnancy

sy baru kuar hospital smlm sbb bleeding, 1st result bhcg sy 123.5.. today repeat second bhcg after 48hours.. esok bru review for 2nd result.. tp td sy buang air kecil.. kluar bnde ni..

bleeding second pregnancy
2 Các câu trả lời

Sini takda doktor awak. Jangan mengharapkan app ni. Kadang org dlm ni pun bgi info salah. Lebih baik terus berjumpa dr dapatkan rawatan segera

terus ke hospital. xpayah tunggu esok baru gerak. tak perlu tanya sini awak. tunjuk gmbr ni dkt doctor. semoga semua nya baik2 sahaja.