Boleh ke preggy tido atas lantai?

Sy baru je pindah rumah. Kewangan agak kurang memberangsangkan untuk waktu ni jadi tak mampu nak beli katil mampu beli tilam je ?. Saya nak tanya. Boleh ke preggy tido atas lantai? Tapi bertilam. ?

28 Các câu trả lời

Janji sis tido atas tilam. Kalau takde pun, lapik dgn selimut ke. Takut sis sakit2 badan gitu je laa.

Saye ada katil pun suke tdo atas lantai sis 🤣 Janji beralas yer...alhamdulillah anak3 sehat je..

I pun tidur. Sometimes macam tu je atas pantai. Is it safe.. I pun kurang pasti

Boleh je..sy skang dh xboleh tido ats katil..badan lebih selesa tido bawah

Boleh je sis..sy msa pregnant lbh suka tdo kt ats lantai..xtau lh knp 😂

Boleh je , tapi akan rasa tidak selesa . Ikut orang juga kut.

Ble jerr tp sbaik ny ada alas sis...tkt nti skit pinggang..

Blh je..tp tkt sakit badanlh..klu blh lapik bg tebal skt..

boleh asalkan tilam tu tebal bukan yg jenis mcm toto

Alhamdulilah okay InshaAllah Tak Ada apa2..