Selepas melahirkan 5month

Assalamualaikum haii mommy nak tanya la siapa kat sini lepas bersalin pinggang kerap sakit macam duduk lelama kat bawah or tido kat lantai walaupun ada tilam tetap sakit #bantusharing #ingintahu

1 Trả lời

wsalam. sama sis. ank dh masuk 5bulan. bila dduk lama lpstu nk bgn sakit dia Allah je yg tahu. mula bgn jln akan senget ii lama ii okeyy. tiap kali dduk mesti akan rasa mcm tu..paling menyesal sbb tak berpantang betul ii 😌😌 perit sgt rasa ni, bdn dahla nk pakai lama tapi muda lagi pinggang & segala tulang dh berasa ngilu & sakit mcm org tua 😪

2mo trước

sy tk berpantang tapi tkde sakit bdan ...sy cuma akan sakit pinggang bila ada angkat berat ..tu pon mmg mngndung ada rse sakit pinggang ..kdg2 sbb posture bdan angkat brg atau angkat berat punca sakit pinggang..