Complete miscarriage

Sy baru je complete miscarriage. Baby dh jd anak syurga❤️ terima kasih nak, dah beri ibu peluang utk merasakan menjadi seorang ibu selama 8 minggu ni. anak yg baik, tak mnyusahkan ibu, dn mgkin tak nak ibu sakit.. drah2 lagi.. terima kasih baby Syurga. ❤️

6 Các câu trả lời

InsyaAllah sis Allah punya rancangan yg lebih baik.. saya pernah complete miscarriage 3 years ago masa 12 weeks.. sedih but time will heal the pain... Now, alhamdulillah 11 weeks and harap semuanya akan ok. Semoga sis sabar and terus mencuba.. tc!

takziah sabar ya sis, sy pun sama jg, nti ada jg rezeki kita semua, sy pun 8 minggu 3 hri sy keguguran, ,moga kita bertemu dgn baby syurga kita, kasi nama ank sis tu, wlupun alum nmpk,

salam takziah sis..semoga sis dpt bjumpa dgn ank sis di syurga kelak...jgn sedih2,kuatkn semangat ye..insyaAllah lepas ni boleh pregnant lg..

Sy pn bru lps gugur last week.. 22w4d 🥰 dah 2 org anak syurga sy.. Moga sis terus kuat, inshaaAllah ada rezeki lain utk kita ❤️

3y trước

InshaaAllah aamiin.. tq sis 😘

Baby Sy pon jd anak syurga tahun lepas.... 5 minggu.... Alhamdulillah skrg tgh tggu hari......

Sabar ye.. sy pun 2 kali dh rasa,doakan semoga anak2 kita dapat bantu kita akhirat nanti 😊