Susu Sesuai Utk Pregnancy

Sy baru dua hari try anmum materna, sy takde pulak loya minumnya tp perut la tak sedap sembelit kejap & buang air besar je, itu alahan ke? Kalau tak anmum, susu apa lagi yg sesuai ye, kalau minum susu segar biasa macam dutch lady/HL low fat tu boleh ke?

24 Các câu trả lời

Saya minum susu HL je .. anmum materna manis sangat .. kandungan gula dia tinggi ..

Saya langsung tak boleh minum susu... Susu berperisa pon minum je terus muntah balik...

sy mnum susu Frisomum..smpai 34w sy xpernah sembelit..gdm xde..smua okay..cun

Saya dulu mula2 minum ammum jgk.tapi skrh sy dh tukar minum susu lazz

Cuba minum promama.. pun okay jugak.. saya consume alhamdulillah okay

Boleh je sis. How about Enfamama? Cuba try perisa vanila tu, sedap..

Try enfamama a+ sis,, mana tau ok, sy minum tu ok, perisa choklat

Haritu sy minum anmum mc xbagi sbb takut sangkut kencing manis

5y trước

Sis tray minum susu lazz.sy baru minum alahamdulillah la senang nk buang air besar.

Saya mula2 minum anmum pon kjap2 mmbuang . Lame2 okee .

Susu mn2 pun okey.. ikut selera tekak