Zincofer dan folic acid

Sy baru buka buku pink harini. Nurse bagi zincofer. Adakah saya perlu consume jugak folic acid spt sblm ni atau tak perlu? Tq for sharing to me ☺️ #firstbaby #firsttimemom #advicepls

1 Trả lời

Nurse kata apa? Macam saya dulu makan folic acid kena makan jugak

12mo trước

Oh yeke 😅 sebab setiap mommy, kandungan kita tak sama. Ada yang nurse/doktor suruh makan. Ada yang tak. Bergantung pada tahap kesihatan kita semasa mengandung. Nanti next checkup awak tanya.