Czer dan pregnant lg

sy baru bsalin czer anak bru stahun 4 bulan..dpt detect pregnant lg...doakn sy kuat ibu2...

7 Các câu trả lời

enjoy je pregnancy journey. sye pun dlu anak 1st 1y2m pregnant semula. both emergency czer 😊

7mo trước

tq ya sis🥰

tak apa, pkir +ve je ok. sy czer ank 1st 06/22, pregnant no 2 masa ank 1st setahun. dh slmt bsalin 01/24.

7mo trước

terima ksih ya sis😊

sya dlu czer ank first.. ank baru 8 bln n pregnant no 2... alhamdulillah no 2 bersalin normal...

5mo trước

boleh bersalain normal ke sis klau anak belum 2 tahun .

moga yang terbaik je untuk puan & baby. moga selamat semuanya ameen 🌹

7mo trước

Amiinn Ya Rabb,Terima kasih puan🥰

semoga sis kuat dan tabah sya pun czer tahun lepas ......

Semoga sis kuat…❤️

semoga sis kuat..