Perlukan doa semua ibu😭

Sy baru bersalin czer selasa lepas.. tapi anak sy kena tahan wad smpi sekarang... sbb jaundice, darah putih rendah & perlukan bantuan oksigen sebab anak bernafas laju... doakan anak sy kembali sihat ye ibu ibu semua 😭😭😭😭

28 Các câu trả lời

semoga baby dan ibu cepat sembuh...dan dikurniakan kesihatan yang baik..

semoga ank Pn cpt sembuh dan dipermudahkan segala urusan .. aamiin 🤲

semoga baby cept sembuh . ibu pun jgn stress2 ye doa bbnyak selamat berpntang

3y trước

Sentiasa doakn.. 😭😭😭

semoga bby sis cepat sihat dan boleh balik kerumah .. amin3🤲🏻

Semoga baby cepat sembuh & sihat segera ya..Stay strong sis,doa banyak2..

3y trước

Terima kasih.. doakn baby sy ye

semoga dipermudahkn smua urusan n smoga bby cpat sembuh..Aammiinn

semoga cepat sembuh aamiin..ibu pn perlu jaga diri jgk☺️

smoga ank puan sihat..puan jgn stress, jga diri puan..

be strong sis, moga anak cepat sembuh dan kuat Amin..

semoga bby CPT smbuh Dan puan lebih kuat Dan tabah