Normal ke sakit sengugut tu

Sy baru 4w3d sakit sengugut tu..kalau mlm kdg xboleh tidur,sakit sgt pastu reda balik..sy belum cmfirmkan prgnancy lagi dgn dr. Perlu ke sy cek awal2? atau normal je?

1 Trả lời

Yes, cramping during pregnancy is normal. Tapi jika cramping berserta dengan spotting tu tak normal. Perlu segera ke hospital. Untuk confirm kan pregnancy boleh sahaja, Puan. 😊Tapi jangan panik bila doktor scan tak nampak apa-apa. 4 weeks baru embryo yang terbentuk. Nak nampak kantung, janin disarankan scan pada 8 weeks dan ke atas.

1y trước

Sama-sama. Jaga diri ya🌹