Sape ade pengalaman leaking

Sy baru 33 minggu tp harini tetiba kluar air mcm air ketuban dua kali .. sampai baju basah.. bahaya tak tuk baby kalau biarkan..

2 Các câu trả lời

sy haritu 33 weeks air ketuban leaking msuk wad 10 hari nasip baik air ketuban berhnti kluar klw tak 35 weeks dah branak...esok serah diri p hospital 37 weeks bersalin pksa tkut baby kena baby kena jangkitan sbb air ketuban prnh bocor ..

1y trước

dah gi. smua ok.. air ketuban pn ok.. tq puan share pngalqman

baik pergi cek puan. takut air ketuban utk baby tak cukup. risiko pada baby pulak nanti.