Baby Gerak Rasa Nak Kencing

Hi, sy baru 25 minggu. Normal ke baby gerak, sy rasa nak terkencing? Tak selalu lah tapi ada.. kdg2 tu rasa ngilu, try kencing, kluo sikit je

17 Các câu trả lời

Mmg macm tu sis, saya 27 weeks ni pun kerap nilu kat pundi kencing tu baby suka kick2 kan dalam perut mesti baby kick pundi kencing lagipun bukan setempat je baby duduk baby akan bermain dlam perut kita. Nnti usia kandungan awak sama dgn saya lagi kerap baby kick tahan dgn tak tahan je nilunya 😂saya kalau nilu sngat saya cakap dgn anak saya sambil usap perut suruh jangan kick kat area situ hahahaha

normal sisss, pakai panty liner tau sis sbb kdg2 boleh tekeluar sikit, nanti nak solat kena tukar. Saya selalu kena dalam kereta, otw mana2, boleh dia tendang pundi kencing.😂

normal sis , kadang kita bru je terkncing eh tak smpai 2 mnit nak terkencing lgi. tapi awak akn rasa lgi bnyk nk terkencing smpai tak mmpu tahan bila 30w ke atas nnt.

normal. nanti da 30w keatas lagila terasa. padahal da kencing nii, baru bejalan sikit rasa nak terkencing lgi 🤣

normal tu sis. sy skrg 33 weeks, gerak kuat mmg rasa nak terkencing 🤣mmg standaby pakai pad or panty liner

Nornal sis . Sedang mengalami . Kadang bercakap dgn dia ‘ adik jgn tendang mummy nak terkencing dah ni ‘ 😂

Normal.. sebab dia gerak tersepak pundi kencing kita. sebab tu kita rasa asyik nak terkencing je.

normal sis. baby tgh membesar nnt makin lama nak bersin pun terkepit😂 tkut terkucil🤣

Kalau kita nak kencing normal x terasa baby mcm gerak juga masa kita kencing tuu?

1y trước

tulah rasa mcm takut pulak mcm ad yg nak jatuh 😂😂

Normal. Nanti bila perut makin besar lagi kuat rasa nak terkencing tu

1y trước

ooo saya ingat atas 30weeks baru mcmtu hahaha