sakit pinggang

Sy baru 18 weeks pregnant. Sejak 2 hari pinggang terlalu sakit dan sakit sengugut. Kerana terlalu sakit sy kerap buang air besar. Minta pendapat 1st pregnancy

2 Các câu trả lời

Sy mula2 hr tu mcm ni jgak.. Kalau duk dlm toilet msti berejam smpai kebas kaki2. Naseb toilet duduk... Tp mmg seksa la. Lepas tu sy amalkan minum segelas air masak tiap kali bangun tido, tgh hari, ptg & mlm. Mkn buah byk2.. Alhamdulillah berak lancar. Hahaha

5y trước

Sy pun kena mcm sis hr tu... Sbb kurang minum air, sy kena kncing kotor. Sakit teruk dkt pinggang & ari2. Mmg kena minum air byk2 baru ok...

Sakit sembelit kot.. Banyakkn minum air suam dan buah..