Pada 1st trimester blh x nak naik flight? Ada effect x kt pregnancy?

Sy akn balik kpg sekejap jumaat ni naik flight. Is it safe for my 5 weeks pregnancy?

4 Các câu trả lời

Masa saya tau mengandung masa 5w. Ada jugak turun coklat and refer hospital kena makan ubat kuat rahim takot miscarriage. 6w saya naik flight balik sabah. Alhamdulillah takdak masalah apa2.

5mo trước

Ya inshaallah takdak apa2 sis. Masa anak sulung saya mengndung 30w balik kampung naik flight. Alhamdulillah selamat semuanya

kena consult doc okay ke tak. n if jenis xde bleeding masa awal2 preggy okay je.

tqqq..