Boost Juice vs Pregnant Woman

Hi mummies, Boleh share siapa yang minum boost juice mse 1st trimester or during pregnancy..is it safe? Dah minum baru baca website dye kata not suitable for pregnancy.. is it true?? help meeeee freak out sekejap😩 Really hope for this pregnancy since dh 2 kali miscarriages 😭 #ingintahu

Boost Juice vs Pregnant Woman
6 Các câu trả lời

Saya minum jer. Dia tak advise tu sebab air buah ni sometime trigger mummy yg dlm 1st trimester ni dgn perut yg sensitive. Nanti diarrhea ke kalau tak kena. Tapi kalau takde effect lepas minum, then boleh je minum sis. Careful dgn gula intake. walaupun air buah, still kandungan sugar dlm each buah tu kena control juga. Saya suka mango magic or suraya fav. Hehe.

Ntah la nok. Saya minum je masa first trimester and 2nd trimester. Alhamdulillah skrng dah 3rd trimester. Blh je minum tp jgan la add on yg ade mcm energy booster2 ke ape ke. Saya slalu amik All berry bang extra berries 🤣

Sis ada baca sampai habis tak? Yang tak sesuai kalau add on booster. Menu yang lain okay tapi kena tengok ingredients. Itu sahaja. Saya pun minum boost Juice masa pregnant. 😊Kena pilih menu yang sesuai.

sy mnum ja dr 1st trimester sampai skrg 3rd trimester. alhamdulillah ok. kna tgok ingredient sblom beli tu.. sy sllu ambik all berry bang/strawbrekkie protein cmtu ja..

6mo trước

xpa ja.. sy mmng minum dr awal trimester lg. tp jgn kerap yer sbb juice buah ada manisnya. kena kawal pengambilan manis yer 😊

Saya minum juga sis. Alhamdulillah tak ada apa apa. Kalau dah minum tak apa sis. Fikir yang baik baik dan doa yang baik baik 🫰🏻

I masa first trimesters pun minum boost juice... 😅Cma kena tgk ape menu dlm juice tersebut. My fav juice mango tango crush..