new obimin

Sy ade dpt obimin dari kk... Tpii sy xmkn...dulu pregy ank first makan jer pening... Mintak tukar ubat lain tpi kk ckp hb sy ok...dorang pon xtau nk bgi vit ape...so this time pregy lagi dpt lagi... N bgitau hal yg same... Still jwpan yg same.. tpi dorang suggest beli ape² supplement at luar yg ade iron... So skrg sy belom beli lagi... Tpi suami suh makan jer obimin tu.. die suh sy makan malam sblom tido... Sbb nk elak kan sakit kepala bile makan siang... Pendapat ibu² semua boleh ker makan obimin tu waktu mlm???

1 Trả lời

Boleh je..Janji kita consume.Obimin supplement..y penting kita makan semua moderately😊