hamil 5week

sy ada 1 kemusykilan..klu ikut last period kndungan sy dh 5weeks,sblm ni cek sndiri n naik double line tp sdikit samar,utk kepastian sy ke klinik utk scan...hasil dr scan tu,dr bgtau rahim sy msih kosong..xde kntung dan xde implementasi..doc bg tempoh sebulan lg,jika period tidak berlaku dtg semula utk scan...risau plak sy,ada tak yg sama mcm sy??

24 Các câu trả lời

Sy hri Tu Pon mcm tu scan mase 6 minggu x nampak lg doc bgi mase sbln untuk scan semula.. alhamdullilah mase scan 10 minggu awl bln hari tu dh nampak bby dh 😊 sekarang dh 13minggu dh