saya nak tanya

Sy ad dtg period dh 3,4hari keluar coklat2 ja sdgkn dh 2bln xdtg

7 Các câu trả lời

Period tapi ada masalah hormon. Saya pernah sampai 8 hari keluar coklat sikit2. Pakai pantyliner je pun boleh sebab keluar pun tak banyak. Pergi klinik dr kata tak kesah darah merah ke coklat ke spotting sikit2 ke, kalau dia keluar berterusan lebih dari 24 jam, maksudnya darah period lah tu ☺️

9mo trước

Kalau ikut pengalaman saya, ya macam darah period tapi berketul2. Warna pun sedikit pekat. Masa saya tu, heavy bleeding. Dan gugur.

Cuba cek upt..kalau xpregnant mungkin masalah hormon la tu..dan kalau berlarutan gitu,jumpa doktor sebaiknya..

Check la upt. Kdg2 bukan sbb pregnant, sebab mlsh hormone tu. Kalau -ve jumpa pakar ya sis

cuba la dulu check upt. nnt boleh update kami dkt sini

saya pernah period 7 hari just keluar coklat2 je

Sis update pregnent tak

Gi la check upt