UBAT KUAT RAHIM

Sy 6 week ikutkan last priod sy 8 week. Skrg ad Spoting brown sikit, kantung cantik cuba tak nampak lagi heartbeat. Hopital mmg tak bagi ubat kuat rahim selagi tak nampak heartbeat ea?? Gi klinik pon x bagi sbb x nampak heartbeat lagi.

1 Trả lời

aah sama mcm case sy haritu. 6 weeks keluar spotting brown. pergi jumpa doc..doc x bagi ubat kuat rahim..dia just suggest banyak kan rehat, jgn angkat barang berat , jgn buat kerja ganas2 😂 and stop bersama suami dlm masa seminggu. alhamdulillah sy dh stop spotting skrg. mudahan baby baik2 saja. ❤️

2y trước

aah alhamdulillah dh stop spotting. tapi kalau spotting makin banyak , pergi je jumpa doctor sis. semoga dipermudahkan .