cepat berpeluh

sy 36w cepat berpeluh , mndi tak sampai 2 mnit pastu berpeluh kepanasan . lagi2 klau tgh solat smpai menitik peluh kat bdan . pstu naik panau dah kat blkg bdn n kat tepi buah dada dua2 belah kiri n knan ☹️😭

2 Các câu trả lời

Normal awak. Disebabkan perubahan hormon. First pregnancy saya pun begitu kuat berpeluh. Cumanya tak sampai naik panau. Saya kerap mandi pastu kat rumah selalu on aircond. Ta selesa peluh jadi gatal. Awak boleh inform nurse/doktor nanti sebab ada panau.

Normal sis sy bdn blkg pn naik alahan jgk.. pakai ape2 pn xmenjadi.. tggu bersalin jela.. nt hilang la 😁