rasa mcm sengugut

sy 34 weeks skrg, bila berjalan pgi supermarket atau mana² mmg akan start sakit dri pinggang ke kaki semua, celah² paha semua lenguh sakit mcm senggugut tu. bpeluh² tahan. skrg ni mmg kena kerap duduk ke kalau masa jalan² tu? discharge xda apa, lendir biasa.. #advicepls #firstbaby #firsttimemom

1 Trả lời

Macam saya.. Tak boleh buat aktiviti / berada dlm posisi yg sama dlm tempoh 5 minit dah sakit2. Kena rehat, baru sambung buat kerja

11mo trước

ya keras sgt da pinggang ni. baring nk pusing kiri kanan tu mmg susah, nk kena bangun 3 4 kali pgi tndas tgah malam tu, rasa nk nangis je sakit pinggang..