Baby Movement

Sy 33w. Kenapa sy rasa mcm baby ni x gerak byk sgt dah? Cukup ja 10 tendangan, tapi mcm lepas maghrib gitu baru rasa dia betul2 nak tendang. Risau pula. Normal ya?

2 Các câu trả lời

Hi.. sa 34w.. samalh baby xmenendang sangt.. tp dia ada pusing² kt dlm 2.. cuma x kuat.. smlm ada g jumpa doktor, kna scan, baby ok jk dlm 2.. jantung baby pn ok.. doktr 2 cakp mungkin sbb baby makin besar, jd ruang dia kat dlm 2 xbrapa nak cukup, jd dia dah x dpt sangt nk tendang kuat² da..

Sbb beby dah besor...ruang dia sempit...so dia xbleh nk bgerak..