hi mamay nak tnya normal ke tak??? sy 32 weeks lps tu baby ni mcm suka mengeras pula hri ni...

sy 32 weeks tapi hri ni rsa baby suka mengeras asal baby mengeras sja msti la sy rsa nak kencing 😂😂tapi rsau juga trberank ka, ada tak mmy sma mcm ni?? it's normal or not? #pleasehelp #bantusharing #advicepls #ingintahu

3 Các câu trả lời

kalau mengeras kerap non stop x normal sis..sy mengeras kerap setiap 10 min sekali smpai rs x selesa.asyk nk kncing jgk.g cek hosp mmg ad contraction then kena admit 2 hr utk pantauan.alhmdulillah dh berenti dh contraction tu

1y trước

ouh yakah sis😯nnti appointment try tnya dr,, tkut juga knn

saya pon macam tu sis .. tulah risau² jugak ..

1y trước

kan sis rsau juga klu balik2 baby menggeras,dh rsau prt tak selesa lagi...

sy rsa normal. saya pun slalu cmtu.

1y trước

yakah sis? hrp2 semua baik2 sja