baby kurang gerak

Hi sy 30 weeks..tp bby mcm kurang gerak.normal ke ye..sblum ni mcm lg aktif.risau jugak ni..ade ke yg mcm sy.

2 Các câu trả lời

Sy pon kdg2 risau sbb dia kurang gerak... Mula2 mcm xtaw nk buat apa. Lama2 dh taw cara kejut dia. Minum air sejuk @ mkn bnda manis... Xpun baring sekejap. Sbb sy ni jenis siang2 mmg sng je lena... Kdg smpai ptg xckop lg tnda 5 gerakan.

Pegi hospital kalo gerakan xcukup 10 kali. Sgt bahaya.

5y trước

Tq sis..sy ke klinik msa tu g scan skli alhmdulilah bby sihat..doktor ckp mmg kdg2 bby kurng gerak.