Posisi setubuh terbaik

Sy 17weeks.. perut dh bulat .. sy ada baca kalau trimester kedua dah x boleh baring terlentang takut nnti kena still birth nauzubillah.. jadi kalau nak setubuh ngan suami boleh ke terlentang kejap sbb posisi terlentang je sy selesa .. #firstbaby

2 Các câu trả lời

boleh je. sy dah 33 weeks ni klau time bersama je terlentang skjp. ok je. plus baby still gerak ok until now. dr 12w lg sy dh buat cmni.

Sy plak start tau pregnant tu kdg2 je . smpai lah skg 17Minggu3Hari still kdg2 je tp tulah kdg2 tk selalu dpt tunaikan