Spotting ke cmni ?

Sy 17w5d .. ttbe tdi kuar cmni . Adakah bhye ? Adakah sy perlu pergi hospital ? #BantuSaya

Spotting ke cmni ?
5 Các câu trả lời

saya pn ada keluar darah jgk tpi selepas bersama suami,,normal ke atau kna p cek ya?

2mo trước

ari tu jdi jgk tpi lepas basuh semua dh ok xdak dh darah tpi kli ni lepas basuh masih ada lg darah,dok p kencing dok cek pn ada lg darah tpi xbyk la,,ari tu Tya misi dia kata normal ja,,

Nurse cakap, klu keluar darah, terus pergi hospital

dah pergi hsptal ke ? mcm mana kputusan doktor sis

2mo trước

Alhamdulilah tkde pape mslh . Baby semua ok. Hari ni dah boleh kuar wad

Sis dh rasa gerakan baby tak?

2mo trước

Dah rase dah. Dari 12w ag dah rase baby gerak

Yes please