Missed miscarriage

Sy 16w, semalam nk g scan gender. Alhamdulillah, nampak girl seperti yg saya harapkan. Tapi, bila cek jantung dh takde. Pegi lah hospital & masih dpt result yg sama. Cuma mmg baru2 jek stop sbb ikut pembesaran 15w5d mcmtu. Dr kata kalau tak keluar sendiri, nk kena masuk ubat tru vagina utk buat bukaan utk melahirkan bby. Ada tak sesiapa boleh share kot ada pngalaman mcmni, tiba2 ada heart beat balik.. Doakan bby saya sehat ya.. Sy yakin KUASA Allah mengatasi sains.

1 Trả lời

Keadaan awak sekarang sama macam saya. Cuma boleh berharap semoga heartbeat baby kembali ada. Sebab ada orang yang saya kenal, scan 2 bulan heartbeat tak ada, scan untuk 3 bulan heartbeat dan baby dah kembali gerak. Semoga yang terbaik untuk awak dan saya. Allahumma aamiin.🫶🏻

1y trước

Aamiin Allahumma aamiin.. Moga sentiasa sentiasa jaga kita mami..